hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kuruluş Osman Melike Hatun kimdir? Melike'nin ölümü! Melike kaç yaşında? Bengi Öztürk hangi dizilerde oynadı?

    Kuruluş Osman Melike Hatun kimdir Melikenin ölümü Melike kaç yaşında Bengi Öztürk hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kuruluş Osman Melike Hatun merak uyandırdı. Kuruluş Osman dizisinin İbrahim'ine hayat veren Bengi Öztürk, Kuruluş Osman yeni oyuncuları arasında yer aldı. Peki ama Melike Hatun’u canlandıran Bengi Öztürk kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kuruluş Osman Melike Hatun kimdir? sorgulatması hız kazandı. Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon oyuncuları arasına Bengi Öztürk dahil oldu. Bengi Öztürk, dizide Melike Hatun’u canlandırıyor. İşte Bengi Öztürk hakkında bilgiler…

    Kuruluş Osman Melike Hatun ( Bengi Öztürk) kimdir?

    Candaroğlu Bey'i İbrahim'in karısıdır. Oldukça güçlü ve zeki bir kadındır. Asil bir duruşu vardır. Bunun yanı sıra çok büyük bir kibre sahiptir. İlhanlı Moğol'larının beyliklerinin arkasında olduğunu bildiği için Candaroğullarına kimseyi rakip görmemektedir. İbrahim Bey'e büyük bir aşkla bağlıdır. İbrahim Bey'in ve Candaroğlu Beyliği'nin istikbali onun için her şeyden önemlidir. İbrahim Bey'i her adımında destekler. Onun sadece karısı değil sırdaşı ve akıldaşıdır da.
     

    Bengi Öztürk, 28 Aralık 1980 tarihinde dünyaya geldi. Gazi Üniversitesinde Ekonomi okurken Show TV'de yayınlanan Türkiye'nin Yıldızları isimli yarışmaya katılıp burada derece yaptıktan sonra dizilerde oyunculuk yapmaya başladı. ı. Şöhret (dizi), Dila Hanım, Sessiz Fırtına, Beşinci Boyut (dizi), Canım Ailem, Kızım Nerede?, Yalan Dünya (dizi, 2012), Küçük Gelin gibi önemli dizilerin kadrosunda yer aldı. Küçük Gelin dizisinde oynadığı Melek Öğretmen karakteriyle ismini geniş kitlelere duyuran Bengi Öztürk, başrollerini İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu ve Bestemsu Özdemir’in başrollerini paylaştığı, 2018 yapımı Ege’nin Hamsisi dizinde Hatçe karakterini canlandırdı.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow