hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gaddar Kalender kimdir? Anıl İlter kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Gaddar Kalender kimdir Anıl İlter kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    NOW TV'de yayınlanan Gaddar dizisinin oyuncuları arasında yer alan Kalender karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Cuma ekrana gelen dizide Kalender merak uyandırdı. İşte Kalender hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kalender karakteri, Gaddar dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. Peki ama Gaddar dizisindeki Kalender kimdir? 

    Gaddar dizisi Kalender kimdir? 

    Gaddar dizisinde Kalender'i Anıl İlter canlandırıyor. 

    Sinan Öztürk’ün yönettiği, Hürer Ebeoğlu’nun ise yazdığı NOW’un Ay Yapım imzalı dizisine “Zakkum” ailesi damga vuracak. Dizide Korkut Zakkum’u İbrahim Çelikkol’un oynayacağı ortaya çıkmıştı. Korkut’un kardeşi Kalender’i de flaş bir isim canlandıracak.

    Gaddar’ın Kalender’ini başarılı oyuncu Anıl İlter oynayacak. Zakkum ailesinin en büyük travması babalarının annelerini gözlerinin önünde öldürmesi… Ailenin lideri Korkut ama ailenin zeka küpü ve entelektüel ismi ise Kalender’dir.

    Anıl İlter kimdir? 

    Anıl İlter, 3 Nisan 1981’de İzmit’te doğmuştur. Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Bir dönem profesyonel futbol oynamış; daha sonra sunuculuk ve oyunculuğa yönelmiştir. Kuşdili Oyunculuk Merkezi’nde oyunculuk alanına yönelik eğitimi almıştır. Ece, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kavak Yelleri, Kızıl Elma, Üç Arkadaş ve Sen Çal Kapımı, Türk Malı, İstanbullu Gelin, Mahkum, Ah Be Birader gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. Ayrıca kendi yapım şirketi olan Absürt Yapım’ı kurmuştur. Anıl İlter yakın zamanda Hayatımız Roman, Aile ve Kuzgun: Dipsiz Karanlık adlı yapımlar ile seyirci karşısına çıkmıştır. 009 yılında İpek İlter ile evlenmiş ve bu evlilikten Nil adında bir kızı olmuştur.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow