hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'ta Yusuf Kabadayı sesleri! Schalke 04'ten ayrılabilir...

    Beşiktaşta Yusuf Kabadayı sesleri Schalke 04ten ayrılabilir...
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Bundesliga 2 ekiplerinden Schalke 04'te kiralık olarak forma giyen Yusuf Kabadayı, geleceği hakkında henüz karar vermedi. Türk asıllı Alman oyuncuyla Beşiktaş'ın ilgilendiği belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaz transfer döneminde Bayern Münih'in rezerv takımından Schalke 04'e kiralık olarak gönderilen Yusuf Kabadayı, gelişimiyle dikkatleri üzerine çekti. 20 yaşındaki sol açık, bu sezon Bundesliga 2'de 20 maçta forma giyerken 4 gol kaydetti. Türk asıllı Alman futbolcu, aynı zamanda Almanya U20 takımında forma giyiyor.

    Alman basınında yer alan haberlere göre; Schalke 04'teki geleceğini düşünen genç futbolcunun yaz transfer dönemindeki alacağı aksiyonlar masaya yatırıldı. Liga Zwei'nin derlediği haberde; 1 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Bayern Münih'ten Schalke 04'e kiralanan Yusuf Kabadayı'nın, Mavi-Beyazlı kulübün mali tablosu nedeniyle Gelsenkirchen'de bir geleceğinin olmadığı belirtildi. Satın alma opsiyonun karşılanmaması nedeniyle Münih'e geri dönmesi beklenen genç oyuncuya, Süper Lig'den Beşiktaş'ın talip olduğu yazıldı.

    Beşiktaşta Yusuf Kabadayı sesleri Schalke 04ten ayrılabilir...

    Yusuf'un seçenekleri arasında Türkiye'nin de olduğunu belirtilen haberde şu ifadeler kullanıldı:

    Yusuf Kabadayı'nın Almanya dışında başka seçenekleri de var. Süper Lig'de beşinci sırada bulunan Beşiktaş, gelecek sezonda Galatasaray ve Fenerbahçe'yle rekabet edebilmesi için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Bu bağlamda Yusuf Kabadayı ile de görüşen yöneticiler, oyuncuyla temas halinde. Satın alma opsiyonunu elinde tutan Schalke 04, transferde ön planda gözükse de kulüpteki mali tablo nedeniyle bunun gerçekleşmemesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow