hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bülent Uygun’dan kadro ve transfer açıklaması

    Bülent Uygun’dan kadro ve transfer açıklaması
    expand
    KAYNAKİHA

    Bülent Uygun, mevcut kadrolarından 20 oyuncunun sözleşmesinin bittiğini ve gelecek sezon için iyi bir takım kurmak istediklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

    Uygun, ligdeki yarışın artık sonuna gelindiğini belirtti ve "Ligde kalma müsabakalarının bu kadar son haftaya girdiğini görmemiştim. Çok hatalar oldu. Herkes hatalar yaptı. Kimi yönetimsel anlamda, kimi teknik direktör anlamında, kimi futbolcu hata yaptı. Kaderin birçok şekilde etkilendiği ve insanların bu kadar birbirini kırdığı bir sezonu yaşamamışızdır. Baktığımız zaman düşecek takımın şu olduğunu söyleyemezsiniz. Hakkı en çok yenen takım kim oldu diye sorarsan İstanbulspor bunun acısını çok çekti. Bu hafta da onlarla biz maç yapacağız" diye konuştu.

    “20 FUTBOLCUMUZUN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR”

    Takımın gelecek sezon planlamasının devam ettiğini belirten Uygun, şunları aktardı:

    "Takımımızdaki 27 futbolcunun sadece 7'sinin sözleşmesi devam ediyor. 20 futbolcumuzun sözleşmesinin bittiği bir ortamdayız. Bununla beraber yepyeni bir planlamaya transfer komitesi başkanı olarak Gökhan Karagöl ve scout ekibi çalışıyor. Yeni sezonda hayal ettiklerimizi başaracak bir kadroyu inşallah hep beraber kurarız."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow