hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'nin yıldızına İtalya'dan kanca! Batshuayi'yi istiyorlar...

    Fenerbahçenin yıldızına İtalyadan kanca Batshuayiyi istiyorlar...
    expand
    KAYNAKFanatik

    2 sezondur Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi, bu sene attığı son dakika golleriyle dikkat çekmişti. UEFA Konferans Ligi'nin en etkili santrforlarından biri olan Belçikalı yıldıza, İtalya devi kanca attı. İşte detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son olarak Beşiktaş derbisinde attığı golle takımın 3 puan kazanmasına yardımcı olan Michy Batshuayi, Fenerbahçe'ye sağdalığı skor katkısıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. İtalyan basını yıldız futbolcuya olan teklifi açıkladı.

    İtalyan medyasından La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, hücum bölgesine takviye yapmak isteyen Roma'nın alternatiflerinden birinin Michy Batshuayi olduğu ifade edildi. Roma'da transfer bütçesinin önemli ölçüde Şampiyonlar Ligi'ne kalınmasına bağlı olacağı vurgulanan haberde golcü konusunda belirsizliğin bu şarta bağlı gerçekleşeceği kaydedildi.

    Fenerbahçenin yıldızına İtalyadan kanca Batshuayiyi istiyorlar...

    RAFA SILVA DA LİSTEDE

    İtalyan devinin santrafor mevkiisi için Michy Batshuayi ile ilgilenildiği ve Benfica'da dikkat çekici performans sergileyen Rafa Silva'nın da listede olduğu aktarıldı. Silva'nın gerçek bir 9 numara olmadığına fakat hareketli bir mobil forvet olduğuna dikkat çekildi.

    Rafa Silva'yı Türkiye'den Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği iddiaları vardı.

    SON KARAR DE ROSSI'DE

    Roma'nın teknik patronu Daniele De Rossi'nin Şampiyonlar Ligi bileti alması durumunda farklı senaryoları düşünebileceği vurgulandı. İtalya Serie A'da 34. haftasının tamamlanmasının ardından bitime 4 hafta kala 59 puanı bulunan Roma 5. sırada yer alıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow