hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'dan İspanya'ya giden Bakambu'dan kötü haber geldi

    Galatasaraydan İspanyaya giden Bakambudan kötü haber geldi
    expand
    KAYNAKFanatik

    Devre arasında Galatasaray'dan Real Betis'e transfer olan Cedric Bakambu'dan kötü haber geldi. Golcü futbolculunun kulübü, internet sitesinden açıklama yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Nasr SC'den 700 bin Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Cedric Bakambu, devre arasında 5 milyon Euro bedelle İspanyol ekibi Real Betis'e transfer olmuştu.

    Dördü La Liga olmak üzere Real Betis formasını beş kez giyen Demokratik Kongolu yıldız, takımının Sevilla ile oynadığı derbiye ilk 11'de çıkmıştı. 50. dakika sakatlanan oyuncu yerini Willian Jose'ye bırakmıştı.

    DURUMU BELLİ OLDU

    Maçın ardından yapılan testler sonrasında 33 yaşındaki oyuncunun durumu netlik kazandı. Real Betis resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Oyuncumuz Cedric Bakambu'ya yapılan testler, forvet oyuncusunun sağ rektus anterior kasının proksimal tendonunda bir yaralanma olduğunu tespit etmiştir.

    Dinlenme ve konservatif tedavinin ilk aşamasından sonra, kesin bir tedavi kararı vermek için yeni bir değerlendirme yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

    İspanyol ve Afrika basınında ise yıldız oyuncunun sezonu kapattığı iddia edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow