hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (12-05-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık İstanbul’da 20, Edirne’de 24, Bursa ve Kocaeli’de 21 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinin iç kesimlerinde yer yer sağanaklar etkili olmaya devam ediyor. Sıcaklık ise İzmir’de 26, Denizli ve Muğla’da 21, Afyonkarahisar’da 16 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde sağanak yağışlar devam ediyor. Sıcaklık ise Antalya’da 22, Adana’da 26, Hatay’da 23 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde gökyüzü çok bulutlu, doğu kesimlerde sağanak yağışlar etkili olmaya devam ediyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 15-16 derecelerde ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinin genelinde sağanak yağışlar görülüyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 16-17 derecelerde ölçülüyor. Pazartesi günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde de sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık kuzey kesimlerde 14-15, bölgenin kalanında 20-21 derecelerde ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık ise Gaziantep ve Adıyaman’da 24, Diyarbakır’da 26, Şanlıurfa’da 28 derece ölçülüyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR