hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dünyanın en çok izlenen videoları

    Dünyanın en çok izlenen videoları
    expand

    YouTube’un listesine göre 2015’in en çok izlenen, en popüler videolarını sizlerle paylaşıyoruz. Şimdiden iyi seyirler.

    YouTube, Google, Facebook gibi popüler tüm servisler 2015 yılının trendlerini açıklamaya başladı. Yeni yıla girmeden önce kısa geçmişe bakarak 2015 yılının trendlerini hatırlamak ister misiniz? Öyleyse doğru yere geldiniz. Bu galerimizde 2015 yılında YouTube üzerinde en çok izlenen videoları bulabilirsiniz. Milyonlarca kişi tarafından paylaşılan ve izlenen bu videolar arasında Türkçe bir video bulunmuyor. Ancak çoğu eğlenceli ve izlemeye değer yapımlar olmuş.

    Barrack Obama’dan Justin Bieber’a, kamera şakalarından dans eden polis memuruna 2015 yılının trend videolarını ilerleyen sayfalarda bulabilirsiniz.

    1. Silento- Watch Me (Whip/Nae Nae) #WatchMeDanceOn

    Silento’nun Watch Me şarkısı için hazırladığı klip listemizin ilk sırasında. 120 milyon izlenme rakamıyla bu yıla damgasını vuran videolarından bir tanesi. Klipteki çocuklar büyüklere taş çıkartacak kadar iyi dans ediyor.

    2. Clash of Clans: Revenge (Official Super Bowl TV Commercial) – Clash of Clans

    Amerikan futbolu final karşılaşması Super Bowl için hazırlanan “Revenge” yani intikam isimli klip 90 milyon izlenme rakamıyla dikkatimizi çekiyor. Video Liam Neeson ile ayrı bir anlam kazanmış.

    3. Crazy Plastic Ball PRANK!! – RomanAtwood

    RomanAtwood’un top havuzu şakası yine 2015’in dikkat çeken paylaşımlarından biri oldu. 58 milyon izlenme rakamıyla içinizdeki çocuğu ortaya çıkarmaya aday bir video.

    4. Love Has No Labels | Diversity & Inclusion | Ad Council – Ad Council

    “Aşkın cinsiyeti yoktur.” ve “Aşkta katmanlar olmaz.” gibi mottolar ile yayınlanan videoda eşcinselliğe bir farkındalık yaratmak istiyor. Video geçtiğimiz Mart ayından bu yana 55.7 milyon izlenme rakamına ulaşmış.

    5. Lip Sync Battle with Will Ferrell, Kevin Hart and Jimmy Fallon

    ABD’nin en ünlü televizyoncularından Jimmy Fallon’un “Lip Sync Battle” isimli videosu yine internetin en çok izlenenleri arasında yerini alıyor. Videoda Jimmy Fallon’a Kevin Hart ve Will Ferrell eşlik ediyor.

    6. Justin Bieber Carpool Karaoke – The Late Late Show with James Corden

    James Corden ve Justin Bieber’ın Mayıs ayında yayınlanan videoları, Justin hayranları tarafından 44.8 milyon kez izlenmiş. Videoda James ve Justin format gereği arabanın içinde eğlenceli dakikalar geçiriyor.

    7. 6ft Man in 6ft Giant Water Balloon – 4K – The Slow Mo Guys – The Slow Mo Guys

    YouTube’un popüler kanallarından The Slow Mo Guys’ın devasa su balonu videoları 42 milyon kişi tarafından izlenmiş. Videonun oldukça eğlenceli olduğunu söyleyelim. Kesinlikle vakit ayırmalısınız.

    8. Golden boy Calum Scott hits the right note | Audition Week 1

    İngiltere’nin yetenek yarışması Britains’s Got Talent’ın ilk haftasında katılan yarışmacının videosu dünya çapında neredeyse 40 milyon kişi tarafından izlendi. Bu rakam oldukça etkileyici.

    9. Dover Police DashCam Confessional (Shake it Off) – Dover Police

    ABD’nin Delaware eyaletinin Dover şehri polis departmanı, polis araçlarından birinin içindeki kameradan ilginç bir video paylaştı. Videoda polis memuru Shake it Off şarkısıyla eğlenceli dakikalar geçiriyor bize ise izlemek kalıyor.

    10. Mean Tweets – President Obama Edition – Jimmy Kimmel Live

    Jimmy Kimmel’ın programında ABD başkanı Barrack Obama konuk oldu. “Mean Tweets” akımına katılan Barrack Obama, kendisi hakkında yazılar kaba Twitter gönderilerini okudu. Video büyük ilgi gördü 35 milyon kişi tarafından izlendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow