hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarkan sahne şovuyla büyüledi

    Tarkan sahne şovuyla büyüledi
    expand

    Megastar Tarkan dün akşam harbiye açıkhava sahnesi'nde hayranları ile buluştu. İki buçuk saat sahnede kalan sanatçı, performansı ve sahne şovuyla sevenlerini büyüledi.

    Megastar Tarkan, Harbiye Açıkhava sahnesinde konserler dizisinin ilkini dün gece verdi. Sanatçının 6 bin hayranı saatler öncesinden konser alanını doldurdu.

    Megastar saat 21.00'de sahneye çıktı ve konsere yaza damgasını vuran 'Aşk gitti bizden' şarkısıyla başladı. Tarkan, 2.5 saat sahnede kaldığı konserde 24 şarkı seslendirdi. Hayranları sanatçıya her şarkısında eşlik etti.

    Konser boyunca 4 farklı kostümle hayranlarının karşısına çıkan Tarkan, performansıyla ve sahne şovuyla da tam not aldı.

    Gencebay'ın "hatasız kul olmaz" şarkısı

    Megastar Tarkan, konserinin ikinci bölümünde Orhan Gencebay'ın 60'ıncı sanat yılı için hazırladığı, önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak albümünde yer alan "Hatasız kul olmaz" şarkısını seslendirerek başladı.

    Bir Orhan Gencebay klasiği olan bu şarkıya kendi yorumunu ekleyen Tarkan, hayranlarının isteği üzerine şarkıyı bir kez daha söyledi.

    Tarkan'ı konserine gelenler arasında Mehmet Ali Erbil, Wilma Elles, Stelyo Pipis, Özgür Aras gibi sanat ve cemiyet hayatının birçok ünlü ismi vardı.

     Hayranları "Yumruk Kadar Kalbine Milyonları Sığdırdın, Sen Bu ülkenin Medar-ı iftiharısın" pankartı açarak şarkılara coşkuyla eşlik etti.

    Tarkan, Harbiye Açıkhava'daki konserler dizisine 29 ve 31 Ağustos ile 1 ve 2 Eylül günlerinde devam edecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow