hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bilal Erdoğan TÜRGEV'in yeni binasını açtı

    Bilal Erdoğan TÜRGEVin yeni binasını açtı
    expand

    TÜRGEV'nin yeni genel merkezi Eyüp'te açıldı. TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Eyüp Sultan'ın manevi atmosferine çok yakınız. Burası bizim için güzel bir merkez olacak. İnşallah nice yurt hizmetlerimizi, eğitim hizmetlerimizi, burs hizmetlerimizi buradan yürütmeye devam edeceğiz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (TÜRGEV) Eyüp'teki yeni merkez binasının resmi açılışı bugün yapıldı. Eyüp Sultan Camii'ne 500 metre mesafedeki merkezin açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu, TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan da katıldı.

    Açılışı Bilal Erdoğan yaptı

    Açılıştan önce kısa bir açıklama yapan Erdoğan, "Fatih'teki yerimizden buraya taşındık. Güzel bir atmosferi var. Eyüp Sultan'a çok yakın. İnşallah nice yurt hizmetlerimizi, eğitim hizmetlerimizi, burs hizmetlerimizi buradan yürütmeye devam edeceğiz" dedi.

    TÜRGEV'in imkanlarının genişlediğini söyleyen Bilal Erdoğan, "İki binamız var. Otopark imkanımız var. Eyüp Sultan'ın manevi atmosferine çok yakınız. Burası bizim için güzel bir merkez olacak" diye konuştu.

    TÜRGEV'den Bilal Erdoğan açıklaması

    TÜRGEV'den açıklama: "Alçaklık"

    TÜRGEV yüzde 100 büyüdü

    TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın da, "TÜRGEV genişliyor. 2014 yılında yüzde 100 kapasitemizi artırdık" dedi.

    Yıllardır faaliyet gösterdikleri Fatih'teki binanın kendilerine dar geldiğini söyleyen Akalın, "Burada çok daha güzel faaliyetler gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Tüm Türkiye'de hem uluslararası ölçekte, Amerika'da, Almanya'da, İngiltere'de güzel çalışmalar yürütmeyi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akalın yeni merkezin Eyüp Sultan Camii'ne yakın olmasının da kendilerini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

    Belediye başkanları katıldı

    Açılış törenine AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Zengin Topal, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı. Açılış kurdele kesildi, dualar edildi. Yeni hizmet binasının açılışına katılanlara hediyeler dağıtıldı.

    TÜRGEV'den Kılıçdaroğlu'na 100 bin liralık dava

    Demirtaş: Müzakere sürecini dinamitleyecek kadar tehlikeli

    Üniversiteli Özgecan'ı öldürüp yaktılar

    IŞİD, "DAEŞ" diyen çocuğu kırbaçladı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow