hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyük ikramiye şakası yaptı, sonra canından bezdi

    Büyük ikramiye şakası yaptı, sonra canından bezdi
    expand

    Aydın'ın Didim ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki Ali Çakır'ın bir elinde liste diğer elinde büyük ikramiyenin numaralarının bulunduğu bileti tuttuğu fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaşması heyecan yarattı. Bir süre sonra iki ayrı video yükleyen Çakır, amacının sadece şaka yapmak olduğunu biletin de sahte olduğunu duyurdu. Çünkü gelen telefonlara yetişemez olmuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango çekilişine iki çeyrek biletin isabet ettiği Aydın'da; demir doğrama işiyle uğraşan, evli ve iki çocuk babası Ali Çakır'ın sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaştığı fotoğraf heyecan yarattı.

    Talihlilerin kim olduğunu merak eden Aydınlılar, Didimli Çakır'ın bir elinde listeyi diğer elinde büyük ikramiyenin numaralarının bulunduğu biletli fotoğrafını ve altındaki "Benim ortiye çıktı iyi günlerde harcarız umarım" notunu görünce ilk talihlinin ortaya çıktığını sandı.

    Ali Çakır'ın biletli fotoğrafı, diğer kullanıcılar tarafından kısa sürede birçok kez paylaşıldı. Bir süre sonra fotoğrafı kaldıran Çakır, şaka yaptığını belirttiği iki ayrı videoyu paylaştı.

    Özür diledi

    Özür dileyen Çakır, paylaştığı ilk videoda, "Milli Piyango ile alakalı bir şaka yapalım dedik. Zengin filan değilim, bana çıkmadı. Paylaşımım sonrası telefonlarım susmuyor, kilitlendi. Lütfen beni aramayın, vallahi billahi ben değilim" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çakır, ikinci video paylaşımında "Benim tabiatım komple şaka. Ama harbi harbi şaka yaptım ben. Şimdi de milleti kendime inandırmaya çalışıyorum. Zengin filan olmadım. Olsam burada ne işim var zaten. Şimdiye çoktan kaçmıştım. Herkesten özür diliyorum" diye konuştu.

    Gezi Parkı karıştı

    Haşim Kılıç'tan baraj açıklaması

    İnönü: "İstifamı İhsan Özkes yırttı ve yaktı"

    Sarıgül Twitter'dan yanıt verdi: "Bravo Hayri!"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow