hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rock tutkunları 'Rock Müzikaller'de

    Rock tutkunları Rock Müzikallerde
    expand

    Demir Demirkan, Hayko Cepkin, Pamela, Demet Evgar ve Ayça Varlıer gibi isimlerin yer aldığı 'Rock Müzikaller', rock tutkunlarını bekliyor.

    Türk rock kültüründe yeni bir sayfa açacak etkinlik, 13 Ağustos akşamı saat 21.00'de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşecek.
     
    Unutulmayan müzikallerin, hafızalardan silinmeyen şarkılarının Türkiye'nin en tanınmış ve başarılı rock'çıları tarafından seslendirileceği müzikalde aynı zamanda birçok tanınmış müzikal sanatçısı da yer alıyor.
     
    Demir Demirkan, Hayko Cepkin, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın ve Pamela gibi yıldızların sahne alacağı müzikalde, oyunculuğuyla herkesin beğenisini toplayan Demet Evgar da var.
     
    Ayça Varlıer, Barış Berker, Onur Turan, Sitare Bilge gibi isimlerin de sahne alacağı müzikal, Türk rock kültüründe yepyeni bir sayfa açacak nitelikte.
     
    Süpervisörlüğünü Şebnem Sönmez, müzik direktörlüğünü Tuluğ Tırpan'ın yaptığı müzikalin rejisi Onur Turan, koreografisi Nur Sonbahar'a ait.
     
    Hair müzikali
     
    Bundan 38 yıl önce sahneye konulan Hair müzikali, beraberinde yepyeni bir oluşum, bakış açısı ve hayat felsefesi getirmişti.
     
    Her klasik gibi daha sonra değeri kat ve kat artan müzikal, 60'lı yıllara öyle bir imza atmıştı ki bugün bile melodileri ağızdan ağıza, kulaktan kulağa efsaneleşmeye devam etti.
     
    Tarihe damgasını vuran ilk rock müzikali olan Hair'in ardından, bu güne kadar rock tutkunlarının severek izlediği, hayranlıkla dinlediği birçok müzikal çalışma gerçekleştirildi. Rent, Jesus Christ Superstar, Tommy, We will rock you , Aida gibi ünlü müzikaller yıllar geçse de unutulmadıkları gibi rock tarihine adlarını altın harflerle kazıdı.

    Bilet fiyatları
     
    1.Kategori: 110 YTL
    2.Kategori: 75 YTL
    3.Kategori: 60 YTL
    4.Kategori: 50 YTL
    5.Kategori: 45 YTL
    6.Kategori: 40 YTL
    7.Kategori: 35 YTL
    8.Kategori (Protokol): 150 YTL
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow