hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ölenlerle bağlantılı işadamına saldırı

    Ölenlerle bağlantılı işadamına saldırı
    expand

    Geçtiğimiz cumartesi günü Afyon'da meydana gelen ve basına "Mini Susurluk" olarak yansıyan kazada, araca son anda binmekten vazgeçen işadamı Nuri Günaydın, Trabzon'da silahlı saldırıya hedef oldu.

    Trabzon'un Of ilçesinde işadamı Nuri Günaydın'ın içinde bulunduğu otomobile seyir halindeyken başka bir araçtan ateş açıldı.
     
    Günaydın'ın kontrolünü kaybettiği araç şarampole düştü. Nuri Günaydın saldırıdan yara almadan kurtulurken, saldırganlar plakası tespit edilemeyen araçla kaçmayı başardı.
     
    Nuri Günaydın, cumartesi gecesi Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki kazayla ilgili olarak Sabah gazetesine açıklamalarda bulunmuştu.
     
    Günaydın, kaza yapan araçtaki 14 milyonluk çek ve senetin yanı sıra 50 bin doların güvenlik güçleri araca müdahale etmeden önce alındığını iddia etmişti.
     
    Afyonkarahisar'da 2 Haziran'da kamyon ile bir cipin çarpışması sonucu 1'i emekli başkomiser 4 kişi ölmüş, Jandarma, emekli başkomiserin kullandığı araçta, bavul içine gizlemiş otomatik silah, ''Glock'' marka tabanca, esrar ve çek-senetler bulmuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow