hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ferhat Göçer taburcu edildi

    Ferhat Göçer taburcu edildi
    expand

    Aydın'ın Didim ilçesi yakınlarında geçirdiği kaza sonucu yaralanan şarkıcı Ferhat Göçer, Bodrum Universal Hospital'dan dün gece taburcu edildi.

    Şoförünün kullandığı minibüsün hatalı sollama sonucu karşıdan gelen başka bir minibüse çarpması sonucu yaralanan şarkıcı Ferhat Göçer, Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
     
    Başında ve ayaklarında zedelenme olan şarkıcı, dün kendi isteğiyle Bodrum Universal Hospital'a götürüldü.
     
    Burada tekrar MR ve beyin tomografisi çekilen şarkıcı, saat 23.00 sıralarında taburcu edildi. Göçer, Göltürkbükü'ndeki bir otelde istirahate çekildi.
     
    Universal Hospital Bodrum Ortopedi Uzmanı Dr. Muvaffak Bağdatlı, Göçer'in yan bağları kopan sağ dizini sabitlemek amacıyla atel taktıklarını söyledi.
     
    Göçer'in sevgilisi Ömür Gedik, "Kaza sırasında Ferhat'la telefonla görüşüyorduk. Çok yorgun olduğunu, uyumak istediğini söylüyordu. Bu sırada kaza oldu. Büyük şok yaşadım. Ferhat şu an otelde uyuyor. İki gün istirahat ettikten sonra, basına bir açıklama yapabilecek. Kendisini arayan hayranlarına sağlık durumunun iyi olduğunu, merak etmemelerini söylüyor. Cumartesi akşamı Güverte Club de sahne alması şu haliyle mümkün değil. Bacağından olacağı ameliyat ise önümüzdeki günlerdeki tetkiklerden sonra netlik kazanacak" dedi.
     
    Kazada yaralanan İngiliz turistler Kelly Collins, Maurean Collins, Denis Collins, Lily Rose Foran ve Chloe Christina Foran ile Göçer'in şoförü Refik Öztürk, Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.
    Sıradaki Haber adv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow