hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte Beşiktaş'ta gidecek ve kalacaklar

    İşte Beşiktaşta gidecek ve kalacaklar
    expand

    Beşiktaş'ta Samet Aybaba, 5 futbolcunun bonservisleri ile birlikte takımdan gönderilmelerine karar verdi. Bu isimlerden biri yaklaşık 2 ay önce transfer edilen Berat Çetinkaya.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi 5 Temmuz'da başlayan ve 25 Temmuz'da sona eren yurt dışı hazırlık kampı kadrosuna teknik direktör Samet Aybaba, 13 genç oyuncuyu dahil etmişti.

    Beşiktaş, Berat için Sakaryaspor Tesis ve İşletmecilik Tic. A.Ş.'ne yetiştirme tazminat bedeli olarak 480.000 TL ödeyecekti. Siyah beyazlı kulüp 5 taksite bölünen bu ödemenin sadece ilk taksitini gerçekleştirdi.

    Aybaba, Mertcan Tunca, Atınç Nukan, Furkan Şeker, Rıdvan Şimşek, Emre Özkan, Mertcan Demirer, Ümit Karaal, Hasan Türk, Kadir Arı, Caner Turp, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş ve Sezer Özmen'in 20 günlük kapta gösterdikleri performanslar sonrası hazırladığı raporu bugün futbol komitesine sundu. Aybaba, sunduğu raporda genç oyunculardan Rıdvan Şimşek, Sezer Özmen, Furkan Şeker, Caner Turp ve yaklaşık 2 ay önce Sakaryaspor'dan transfer edilen Berat Çetinkaya'nın bonservis bedelleri ile takımdan gönderilmeleri yönünde görüş bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tecrübeli teknik adam ayrıca Mertcan Demirer ve Atınç Nukan'ın yanı sıra geçen sezon A takım kadrosunda yer alan Tanju Kayhan ve Burak Kaplan'ın farklı bir takıma kiralanmalarını istedi.

    Samet Aybaba'nın takımda kalmasını istediği isimler ise Emre Özkan, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Mertcan Tunca, Hasan Türk, Kadir Arı ve Ümit Karaal oldu. Bu futbolculardan Emre Özkan, Hasan Türk ve Erkan Kaş'ın sürekli A takım kadrosunda yer almaları beklenirken, Mertcan Tunca, Kadir Arı ve Ümit Karaal'ın sezon içinde çoğunlukla A2 takımda görev yapacakları ancak A takım antrenmanlarında yer alarak bazı karşılaşmarlarda A takım formasını giymeleri bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow