hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trump'ın eşi Melania Trump kimdir? Melania Trump nereli? Melania Trump kaç yaşında?

    Trumpın eşi Melania Trump kimdir Melania Trump nereli Melania Trump kaç yaşında
    expand

    ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump hakkında bilgiler merak ediliyor. 45. Başkan Donald Trump'ın siyasi kararlarının yanı sıra aile hayatı da en çok araştırılan konulardan. First Lady Melania Trump koronavirüse yakalanmasıyla da gündeme gelmişti. Peki ama ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski adıyla Melania Knauss, 1998 yılında ilişkiye başladığı Donald Trump’la 2005 yılında evlenerek Trump’ın üçüncü eşi oldu. Evliliğin ilk yılında Barron adını verdikleri erkek çocuklarını dünyaya getirdi. Trump'ın basına verdiği pozlarda her zaman yanında duran Melania Trump güzelliğiyle de dikkat çekti. İşte Melania Trump ile ilgili merak edilenler! 

    Melania Trump kimdir?

    Melania Trump, 26 Nisan 1970 tarihinde Yugoslavya’da dünyaya geldi. Eski model, yeni mücevher ve saat tasarımcısı ve 45. ABD Başkanı Donald Trump'ın eşidir. 2001 yılında ABD'de kalıcı oturma hakkına sahip olan Melania Trump, 2006 yılında Amerikan vatandaşlığına geçti.

    ''Trump ile moda haftası partisinde tanıştı''

    Melanie ve Donald Trump 1998 yılında moda haftası partisinde tanıştı. O sıralarda Donald Trump, kızı Tiffany Trump’ın annesi, televizyon yıldızı ve eski bir güzellik kraliçesi olan Marla Maples ile evliydi. Melania Trump, tanışmalarını anlattığı bir röportajında, “Numaramı istedi ama bir ilişkisi vardı, dolayısıyla tabii ki numaramı vermedim” şeklinde konuştu. Ancak Trump kısa süre sonra şimdiki eşinin numarasını öğrenmenin yolunu buldu ve ikili ilişkiye başladı.

    ''Oğlum da babası gibi''
    Melania ve Donald Trump’ın 10 yaşında Barron adlı bir oğulları var. ‘Küçük Donald’ denilen Barron, babası gibi takım elbise giyip kravat takıyor ve babasıyla golf oynuyor. Küçük çocuğun babası gibi patronluk yaptığı da biliniyor. Melania Trump, 2011 yılında verdiği bir röportajda oğlu için, “Bakıcıları kovdu, temizlikçileri kovdu” şeklinde konuşmuştu. Trump, oğlu Barron’un kovduğu kişileri hemen geri çağırdığını da sözlerine ekledi.

     

     


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow