hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer Kimdir?

    Sponsorlu
    ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer Kimdir
    expand

    Gökalp İçer, Türkiye'nin önde gelen kripto para platformu ICRYPEX'in yönetim kurulu başkanıdır. İzmir doğumlu olan İçer, askeri geçmişiyle de dikkat çekmektedir. Maltepe Askeri Lisesi ve Kara Harp Okulu mezunu olarak askerlik kariyerine başlamış ve Piyade Teğmen olarak görev yapmıştır.

     2007 yılında askerlik görevinden ayrıldıktan sonra finans dünyasına adım atan İçer, Forex piyasalarında Trader olarak kariyerine başlamıştır. Bu süre zarfında farklı menkul değerler şirketlerinin FX departmanlarında çeşitli pozisyonlarda görev almış ve finansal alanlardaki uzmanlığını pekiştirmiştir. Finans alanındaki akademik kariyerine de devam eden İçer, Boğaziçi Üniversitesi'nde Finans Mühendisliği alanında yüksek lisans eğitimi almış ve daha sonra Yeditepe Üniversitesi'nde Finansal Ekonomi Doktora programına başlamıştır.

    İş dünyasında da başarılı bir geçmişi olan İçer, bir menkul değerler şirketinde trader/trade analyst olarak üç yıl çalıştıktan sonra Reel Kapital Menkul Değerler'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir

    Gökalp İçer'in kripto para sektörüne olan inancı tamdır. Ona göre, kripto para işlem platformlarının hizmet kalitesinin artması sektördeki pazar payını genişletecek ve küresel ölçekte kripto para işlemlerinin daha yaygın hale gelmesini sağlayacaktır. Ayrıca, küresel likidite ve enflasyon gibi faktörlerin de kripto para birimlerinin değerini etkilediğine inanmaktadır.

    *İLANDIR

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow