Ahmet Kural ve Murat Cemcir Almanca şarkı ile Beyaz Show'u salladı
Beyaz Show'un 13 Ocak'taki yeni bölümünün konukları arasında yer alan Ahmet Kural ve Murat Cemcir programda söyledikleri Almanca şarkı ile büyük beğeni topladı. Çalgı Çengi İkimiz adlı sinema filminde düğün şarkıcılarını canlandıran ikili film için parçayı ezberlemek zorunda kaldıklarını dile getirdi. Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın seslendirdikleri "Sie Leigt Mein In Armen" adlı parça 2000'li yılların başında Çetin Çetinkaya adlı gurbetçi bir şarkıcı tarafından söylenmişti. İkilinin Beyaz Show'da seslendirdikleri parça Youtube trend videolarda yerini aldı. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in konuk olduğu yeni bölümde Cengiz Kutoğlu, Sertap Erener, Rasim Öztekin ve Esra Erol da ünlü şovmenin eğlenceli sohbetine eşlik etti.
Haberin Devamı
/

6 Ocak'ta vizyona giren Çalgı Çengi İkimiz filmini konuşmak üzere Beyaz Show'a konuk olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir filmde canlandırdıkları düğün şarkıcısı rolünü stüdyoya da taşıdı. Çetin Çetinkaya'ya ait Zu Spat ( Sie Leigt Mein In Armen) şarkısını seslendiren ikiliye stüdyodaki konuklar da eşlik etti.
/

Videonun Youtube'a yüklenmesi ile birlikte Beyaz Show'un 13 Ocak'taki konukları da ortaya çıkmış oldu.
Haberin Devamı
/

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu Beyaz Show'un bu haftaki bölümünde konuk olacak isimler şöyle;
/

Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sertap Erener, Cengiz Kurtoğlu, Esra Erol,Rasim Öztekin.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Yeni sezonda iki hafta bir ekrana gelen Beyaz Show yaptığı değişiklik ile birlikte her bölümü farklı bir şehirde gerçekleştirme kararı almıştı.
/

Beyaz Show'un son bölümünde konuk olan Zahide Yetiş ile keyifli bir sohbet gerçekleştirmiş konu aşka gelince ünlü şovmen kaçamak cevap vermişti. Var Mısın Yok Musun adlı yarışma programında tanınan ve ardından Survivor'a katılan Seda Akgül'ün küçükken Beyazıt Öztürk'e aşık olduğunu itiraf etmesiyle birlikte stüdyoda eğlenceli dakikalar yaşandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Programa ikinci kez konuk olan Koray Avcı'nın şarkılarıyla renk kattığı Beyaz Show'da ikili arasında komik diyaloglar da yaşandı.
/

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in 13 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan Beyaz Show'da söyleyecekleri Almanca şarkı Youtube trend videolar arasında yerini alırken 4 günlük süre içerisinde 1,5 milyona yakın izlenme rakamına ulaştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

2000'li yılların başında Çetin Çetinkaya isimli şarkıcının seslendirdiği Almanca arabesk parça dönemin popüler şarkıları içerisinde uzun süre üst sıralarda yer almıştı. Muhabebet takma ismini kullanan gurbetçi bir vatandaşın söylediği Sie Liegt Mein In Armen şarkısı kısa haliyle Zu Spat olarak da biliniyor.
/

O dönemin ardından Almanca arabesk şarkılar söylemeye devam eden Çetin Çetinkaya kliplerinin ardından Almanya ve Türkiye'deki televizyon programlarına çıkmıştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Beyaz Show'un geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde ise Ertem Şener, Beyazıt Öztürk'ten övgü dolu sözlerle bahsetmişti.