Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 104. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 104. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır
expand

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı Hızır'ın Ekrem'e yönelik planı sonrasında nelerin yaşanacağını gösterecek. Bir süredir kendisine yönelik saldırıların devam etmesi üzerine önlemler alan Hızır Çakırbeyli beklenmedik anda gelen bu saldırı ile şok oldu. Reha'nın başına gelenler ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103. bölüme damga vurdu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragman videosu Hızır Çakırbeyli'nin planlarını açıklayacak. Reha’ya düzenlenen saldırının ayrıntılarının ortaya çıkacağı bölümde Çakırbeyli veda niteliğinde konuşmalar yapacak. Kızını kaybetmesinin ardından ikinci büyük acıyı yaşadıklarını ifade eden Hızır açıklamalarına göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103. bölümde Reha hayatını kaybedecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104. yeni bölüm fragmanının ise pazar günü yayınlanması bekleniyor.

EDHO ESKİ FRAGMAN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 103. BÖLÜM ÖZETİ

Ekrem'in maşası olarak ölüm saçan Kudret, yaptığı ilk eylemle, Tipi'nin canından can almıştır. Dayısının ölümüne neden olan herkesten intikamını alana kadar da durmaya niyeti yoktur. Ekrem'den sonra Cia'nın kontrolünde icraatlarına devam edecek olan Kudret'i durdurmak için harekete geçen Şahin Ağa ise yaptığı planla oğlu Reha'yı ölüm sırasında başa taşıdığını tahmin bile edemez.

Üst üste yaşanan ölümlerin ardındaki gizli isim olarak bilinen Ünal'ın, taraf seçmekten başka şansı kalmamıştır. Kendi hayatını devam ettirebilmek için Hızır'ın hayatına son vermesinin şart olduğunun artık o da farkındadır. Her yaşanan kayıpla bir kere daha darmadağın olan Çakırbeyliler, ne pahasına olursa olsun sevdiklerine yaşatılan acıların hesabını sormaya karalıdırlar. Bunun için çok ince bir oyun kurmakla uğraşırlarken, artık kaybedecek bir şeyi kalmayan Şahin Ağa'nın herkesten habersiz bir plan yapıp, kendini tehlikeye atabileceği akıllarına gelmez.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

EDHO (EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ) SON BÖLÜM ÖZETİ

Reşit belası henüz son bulmuşken, hızla ölüme doğru sürüklendiğinin farkında olan Ekrem derhal harekete geçer. Ünal Kaplan'ı, Hızır'ı yok etmeden, masanın kontrolünü ele geçiremeyeceği konusunda ikna etmeye çalışacaktır. Durmaksızın üstlerine salınan belalar yüzünden bir türlü rahat nefes alamayan Çakırbeyliler, asıl düşmanlarının daha büyük bir planla karşılarına çıkacaklarını bilirler. Reşit'in ellerinden kaçırdıkları yeğeni Kudret'in de bu planlarda maşa olarak kullanılabileceği konusunda haklı çıkacaklardır.

 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow