Nepal'deki sellerde ölü sayısı 18'e çıktı

Nepal'de şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükselirken, kayıp 21 kişi aranıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ülke basınında yer alan habere göre, Nepal'in farklı bölgelerinde geçen haftadan bu yana devam eden şiddetli yağışlar sel ve heyelanlara neden oldu.
Yetkililer, sellerde 11 kişinin daha yaşamını yitirmesiyle ölü sayısının 18'e çıktığını bildirerek, kayıp 21 kişinin arandığını belirtti.
Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Güney Asya'da haziran-eylül döneminde etkili olan muson yağmurları, büyük çaplı doğal afet ve kazalara neden oluyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Rusya Zafer Günü’nü kutluyor: Kızıl Meydan'da gövde gösterisi! Putin, Kuzey Koreli askerleri selamladı...
Beyaz Saray'da yankılanan soru: First Lady nerede?
Altından Daha Değerli: Çin Getirdi, İngiltere'ye Gönderildi! Yarım Asır Sonra 'Bir İlk' Olma Özelliği Taşıyor...
Yeni Papa belli oldu: İsim tercihi ‘tesadüf değil’…
HABER... İşte yeni Papa! Tarihte bir ilk yaşandı