hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana'da kumarhane olarak işletmek için parti kurdular

    Adanada kumarhane olarak işletmek için parti kurdular
    expand

    Adana'da kumar oynatıldığı için 47 baskın yapılan "Güven Parti"nin görevlileri bu partiyi kapatıp, "Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi"ni kurdu. Yeni partide de kumar oynatıldığı belirlendi ve partinin il başkanlığına polis kumar baskını yaptı. Partide 11 kişi gözaltına alındı, 75 kişiye ise tombala oynamaktan işlem yapıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adana'da "Güven Parti"nin il başkanlığına Nisan ayından bu yana polis tarafından 47 kumar operasyonu düzenlendi. Partiyi lağveden görevlileri bu kez de "Milli İrade Yükseliş Partisi"ni kurdu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bu partiyi de takibe aldı. Bu partinin de Adana İl Başkanlığında kumar oynatıldığını tespit edildi.

    Polis partinin dün binasında yine tombala oynatıldığı bilgisini alarak akşam üzeri operasyon yaptı. Yapılan operasyonda tombala oynayan 75 kişi yakalandı. Tombala oynattığı ileri sürülen "Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi" İl Başkanı Fevzi T. ile birlikte 11 kişi tombala oynamaya yer temin etmekten gözaltına alındı.

    75 kişiye ise Kabahatlar Kanunu'na göre 89'ar lira para cezası verildi. Yapılan baskında, tombala kağıtları ve tombala çekilişi yapılan makineler ele geçirdi.

    Şahısların bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

    Partinin Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nda bulunan tüzüğünde partinin amaçları, "ülkenin birlik ve bütünlüğü" gibi ilkeler çerçevesinde tanımlanıyor.

    Adanada kumarhane olarak işletmek için parti kurdular

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    WhatsApp, "mavi tik"i revize ediyor

    IŞİD "şişmansınız" dedi, geri gönderdi!

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow