İrem Derici'den çok konuşulacak sözler
Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli ile birlikte çıkartacakları şarkıları için objektif karşısına geçti. Gazetecilerle konuşarak yeni projelerinden bahseden üçlüden İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı
/

Sinan Akçıl, İrem Derici ve Mustafa Ceceli, önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki Lunapark'da yeni çıkartacakları, 'Efkar Gecesi' adlı şarkılarının klip çekimi için kamera karşısında geçti. Basın mensuplarıyla konuşarak klipten bahseden üçlü, şu ifadeleri kullandı:
/

Piyanist 3'ün çıkış şarkısı için beraberiz. Efkar Gecesi şarkısı için çok mutluyuz. İrem'den çıktı bu fikir. Lunapark'a geldik. İlk kez üçlü olarak hareketli bir müzik yaptık. Kapalı bir Lunapark görüyoruz ve ışıkları açıyoruz. En son da yakalanıyoruz ve kaçıyoruz.
Haberin Devamı
/

İrem Derici, sürekli yaptığı aşk açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. 35 yaşındaki şarkıcı, "Aşk hayatı diyince bana niye geliyorsunuz? Gariban bir kızcağızım ben" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:
/

Ben sürekli 'çok yalnızım' dedim ama neler yaptım neler! Ben Sinan gibi hızlı değilim ama. Mesaj kutumu size bir açayım var ya...Şu hayatta şu an Ceceli'm Akçıl'ım ile devam ediyorum" diyen Derici, "Benim ilişkilerim Mustafa ve Sinan'ın onayından geçmek zorunda. Onların sofrasına oturtamayacağım bir insan ile asla beraber olmayacağım. Bir tane aday da getirdim ama onu istemediler. SGK'sı olsun istediler. Serseri gibi geldi onlara" diyerek kahkaha attı.