hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ruhi Çenet, corona virüsü bölgesine gitti!

    Ruhi Çenet, corona virüsü bölgesine gitti
    expand

    Dünyada corona virüsü tehdidi devam ederken sosyal medyada sıra dışı bir gelişme yaşandı. Birçok kişinin gitmeye çekindiği virüsün merkezi Çin’e giderek virüsü inceleme kararı alan Ruhi Çenet havaalanından yayınladığı bir video ile bölgeye hareket ettiğini duyurdu. Peki, Ruhi Çenet kimdir, daha önce neler yapmıştı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sosyal medya fenomeni ve Youtube Ruhi Çenet, corona virüsünü merkezi Çin’e hareket etti. Birçok kişinin Çin’den gelen kişilerle bile aynı ortamda bulunmaya kaçındığı dönemde virüsün merkezine giden Youtube sosyal medyadaki uyarılara aldırış etmedi.

    Virüsle ilgili daha fazla bilgi elde etmek için bölgeye gittiğini duyuran Youtube yaşananları yakından incelemek için bölgede araştırmalar yapacağını anlatan bir video yayınladı.

    Daha önce de deprem bölgesi Elazığ’a, atom bombası felaketinin yaşandı Hiroşima’ya, İstanbul Havalimanı’nın girilmeyen bölümlerine ve Hakkari Yüksekova’ya giderek videolar çeken Youtube yayınladığı gizemli videolarla büyük beğeni toplamıştı.

    RUHİ ÇENET KİMDİR?

    Geçtiğimi aylarda CNN TÜRK’ün sorularını yanıtlayan Türk Youtuber sosyal medyanın işleyişi ve kendi yaşamıyla ilgili bilgiler vermişti. Google ile işbirliği yaparak, 6 ilde dijital girişimcilik eğitimleri verecek ve Youtuber yetiştirecek olan Çenet, “Nasıl Youtube olunur?”  sorusunun yanıtını CNN TÜRK'e anlatmıştı. İşte sanal alemde 2 milyondan fazla takipçisi olan Ruhi Çenet'in yer verdiği o ifadeler…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Mühendisliği bıraktı, YouTuber oldu

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow