hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ünal Silver kimdir, öldü mü? Ünal Silver neden öldü, hastalığı neydi?

    Ünal Silver kimdir, öldü mü Ünal Silver neden öldü, hastalığı neydi
    expand

    Birçok dizi ve film projesinde yer alan sevilen oyuncu Ünal Silver’den acı haber geldi. Sanatçının vefat haberini menajerlik ajansı duyurdu. Peki, Ünal Silver kimdir? Ünal Silver neden öldü, hastalığı neydi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sayısız dizi ve film projesinde görev alan başarılı oyuncu Ünal Silver’in vefat haberi sanat camiasını yasa boğdu. Başarılı oyuncunun sevenleri vefat haberi sonrasında başsağlığı mesajı yayınladı. Sanatçının vefatını menajerlik ajansı duyurdu.

    ÜNAL SİLVER NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ?

    Renda Güner sosyal medya hesabında "Usta Oyuncumuz ve çok değerli dostumuz Ünal Silver’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.. Onu çok özleyeceğiz" notunu paylaştı. Sanatçının vefat nedeni henüz açıklanmazken bir süredir tedavi gördüğü biliniyordu.

    ÜNAL SİLVER KİMDİR?

    Deli Saraylı, Beni Unutma, Gönülçelen ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi unutulmaz dizilerde görev alan Silver, canlandırdığı karakterlerle yakından tanınan bir isimdi. 16 Temmuz 1948’de İstanbul’da dünyaya gelen Silver, 75 yaşındaydı. 29 Ağustos’ta yaşamını yitiren Silver’in Şefika Natalie Gümüş adında bir kızı bulunuyor.  2010 yılında Deli Saraylı dizisinde Amiral Sir Edward rolünü oynadı. Ayrıca Tuba Büyüküstün'ün başrolde oynadığı Gönülçelen dizisinde Burhan rolüne hayat verdi. Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kuzey Güney dizisinde ise Atilla Sinaner karakterini canlandırdı. 2012 yılında yayınlanmaya başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı ''Benim İçin Üzülme'' adlı dizide de rol aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİLVER'İN YER ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER 

    2012 – 2013 - Benim İçin Üzülme (TV Dizisi)

    2011 - Zenne (Yılmaz) (Sinema Filmi)

    2011 – 2012 - Kuzey Güney (TV Dizisi)

    2011 - Dedemin İnsanları (Sinema Filmi)

    2011 - Beni Unutma (Olcay'ın Babası) (Sinema Filmi)

    2010 - Gönülçelen (TV Dizisi)

    2010 - Deli Saraylı (Amiral Sör Edward) (TV Dizisi)

    2009 - Bir Bulut Olsam (TV Dizisi)

    .

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow