Son dakika... Fenerbahçe Arda Güler'in sözleşmesini uzattı

Fenerbahçe, genç yıldızı Arda Güler'in sözleşmesinin 31 Mayıs 2025 tarihine kadar uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Fenerbahçe, genç yıldızı Arda Güler'in sözleşmesinin 31 Mayıs 2025 tarihine kadar uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.
1500 DAKİKA SORUNU...
Bu sezon genç futbolcunun sözleşmesinde yer alan en az 1500 dakika oynamazsa 5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi, Fenerbahçe'nin elini zayıflatıyordu. Transferde Arda Güler'i yakından takip eden Avrupa devleri bu maddeden yararlanmak için fırsat kolluyordu. Bunun üzerine Sarı Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç bizzat devreye girdi.
2025'E KADAR UZATTI
Fenerbahçe, Arda Güler'in sözleşmesinin yenilendiğini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. Sarı-Lacivertliler, 1 Haziran 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde genç oyuncuyla 31 Mayıs 2025'e kadar yeni sözleşme imzaladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Fenerbahçe maçı hakkında olay sözler: 8 kişi kalmalıydı
Alexander Sörloth rekor kırdı! LaLiga tarihine geçti...
Başakşehir-Fenerbahçe maçının hakemi Burak Pakkan'a olay sözler: Yaşı genç, başka işe yönelsin
Henry Onyekuru geri dönüyor! 2 teklif birden...
SON DAKİKA | Arda Turan'la görüşme gerçekleşti! Yeni adresi belli oluyor...