Valerien Ismael: Kadro derinliğimizi geliştirmek istiyoruz

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Yukatel Kayserispor’u 1-0’lık skorla mağlup etti. Maçın ardından Siyah Beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismael önemli açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Beşiktaş , sahasında karşılaştığı Kayserispor’u 1-0’lık skorla mağlup etti. Maçın ardından Siyah Beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismael önemli açıklamalarda bulundu.
Valerien Ismael'in açıklamaları şu şekilde:
"Zor bir maç oldu. İlk maç, duyguların da karmaşık olduğu bir maçtı. Zaman zaman kontrol bizdeydi, zaman zaman rakipteydi. Son dakikalarda golü bulduk. Taraftara teşekkür ederim, golü son dakikalarda bulsak da bu bizim mantalitemizi gösterir."
"Josef'in ve Welinton'un sakatlığı oldu. Emirhan'ın gidişi sürpriz oldu. Şu an çözümler üretmeye çalışıyoruz. En kısa sürede kadro derinliğimizi daha da geliştirmek istiyoruz."
"Geldiğimden beri futbolcularımız çok çalışıyor. Hoca bir tarafta, futbolcu bir tarafta gibi bir durum bizim için kesinlikle geçerli değil. Hepimiz aynı taraftayız, hepimiz aynı gemideyiz. Hepimiz çok çalışıyoruz."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gaziantep Stadyumu, Ziraat Türkiye Kupası finaline hazırlanıyor
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Fenerbahçe maçı hakkında olay sözler: 8 kişi kalmalıydı
Alexander Sörloth rekor kırdı! LaLiga tarihine geçti...
Başakşehir-Fenerbahçe maçının hakemi Burak Pakkan'a olay sözler: Yaşı genç, başka işe yönelsin
Henry Onyekuru geri dönüyor! 2 teklif birden...