Açığa alınan hâkim Mustafa Başer konuştu: "25 Nisan'dan beri takip ediliyorum"

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve 62 polis hakkında tahliye kararı verdikten sonra HSKY tarafından açığa alınan istanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi hâkimi Mustafa Başer, sessizliğini bozdu. Takip edildiğini söyleyen Başer, tahliye kararının arkasında olduğunu vurguladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Açığa alınan hakim, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından açıklamalarda bulundu. Tahliye kararının verildiği 25 Nisan'dan bu yana adım adım takip edildiğini öne sürdü.
Hâkim Başer, 27 Nisan'da da odasına yakın bir noktada 'ortam dinleme minibüsü' beklediğini iddia etti.
Başer, "mobbing dedikleri bu olsa gerek, keşke meslektaşım rahmetli savcı Kiraz'ı da bu kadar iyi korusaydınız" ifadelerini kullandı.
"Yok hükmünde" sayılan tahliye kararının da arkasında duran Mustafa Başer, "benim usul ve yasaya uygun kararım ortada, yaşantım şeffaf, vicdanım rahat, lütfen çalışanların enerjisini daha önemli işlerde kullanalım" dedi.
@m64baser tarafından gönderilen tweetler
Hidayet Karaca ve tutuklu polislere tahliye kararı ...
Hidayet Karaca'dan 'tahliye' açıklaması
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması