O emniyet müdürlerinin fotoğrafları kaldırıldı

Adana'da görev yapıp, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/ PDY) soruşturmasında tutuklanan Hüseyin Çapkın, Mehmet Avcı ve Ahmet Zeki Gürkan'ın fotoğrafları, İl Emniyet Müdürlüğü'nün web sitesi ve makam girişindeki panodan kaldırıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe teşebbüsünün ardından başlatılan soruşturma kapsamında 2002-2003 yılları arasında görev yapan Hüseyin Çapkın, 2011-2012 döneminin Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ve 2012-2014 arasında Adana'da görev yapıp daha sonra merkeze alınan Ahmet Zeki Gürkan tutuklandı.
Eski emniyet müdürlerinin tutuklanması üzerine, halen Adana Emniyet Müdürlüğü'nü yürüten Cengiz Zeybek, web sitesi www.adana.pol.tr'deki 'emniyet müdürlerimiz' albümü ile makam girişinde bulunan panodaki fotoğraflarını kaldırttı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası
Adım adım Terörsüz Türkiye! Yeni süreç nasıl işleyecek? Abdulkadir Selvi yazdı...
HABER... Terörsüz Türkiye için kritik eşik aşıldı! Önceki süreçlerden farkı ne?
Havada panik dolu anlar! Pilot acil durum deklare etti
SOLOTÜRK Malatya semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi