hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ÖGG sonuçları 2022 sorgulama ekranı EGM: Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı!

    ÖGG sonuçları 2022 sorgulama ekranı EGM: Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı
    expand

    Özel Güvenlik 99. Temel Eğitim ve 75. Yenileme Eğitimi Sınavı'nın ardından adayların gündeminde sınav sonuçları yer alıyordu. Sonuç bekleyen adaylar için sonuçların 16 Eylül'de erişime açılacağı bilgisi paylaşıldı. İşte ÖGG sonuçları 2022 sorgulama ekranı bilgisi…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özel Güvenlik 99. Temel Eğitim ve 75. Yenileme Eğitimi Sınavı geçtiğimiz 27 Ağustos 2022 tarihinde düzenlendi. Sınavın ardından gözler Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. Adayların gündeminde olan ÖGG sonuç açıklama tarihi önceden duyuruldu. 

    ÖGG SONUÇLARI 2022 AÇIKLANDI

    Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, ÖGG sonuçlarını 16 Eylül tarihinde ilan edildi. Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda, "Özel Güvenlik 99. Temel Eğitim ve 75. Yenileme Eğitimi Sınav Sonuç İstatistiği 27/08/2022 tarihinde yapılan Özel Güvenlik 99. Temel Eğitim ve 75. Yenileme Eğitimi Sınavına ait sınav sonucu ile 80-85, 86-90, 91-95 ve 96-100 puan alan adaylara ait istatistiki bilgiler aşağıdaki tabloda sunulmuştur." ifadeleri yer aldı. Sınav sonuçları https://www.egm.gov.tr/ internet adresinden sorgulanabilecek.

    ÖGG SONUÇLARI 2022 SORGULAMA

    SINAV İTİRAZI HAKKINDA DETAYLAR

    Adayların yazılı sınav sonucuna itiraz etme ve itiraz ücretini yatıracağı tarih 19-21 Eylül 2022 olacak. Yazılı sınav sorularına veya yazılı sınav sonucuna itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 50 TL ücret yatıracaklardır. Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınav sorularına ve/veya yazılı sınav sonucuna itiraz ücretini yatırdıktan sonra sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET’e yapacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır. Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının www.egm.gov.tr/ozelguvenlik web sitesinde ilan edilecektir.

    Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına dilekçe vb. şekilde yapılan müracaatlar ile ozelguvenlik@egm.gov.tr adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu durum sınav salonlarında gözetmenler tarafından adaylara duyurulacaktır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow