SON DAKİKA: Sel felaketinde can kaybı 18'e yükseldi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki sel felaketinde yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan 1 kişinin daha hayatını kaybettiğini söyledi. Böylece sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 16'ya yükseldi. Kayıp 1 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
Bakan Soylu'nun konuşmasından satır başları:
Hemşehrilerimiz bizi biraz maruz görsünler. Suyu 5 itibarıyla vereceğiz. Yüksek konutlara ise birkaç saat sonra ulaşır. 100'ün üzerinde tanker getirdik. İçme suyu getirdik, 100 TIR'ın üzerinde. Böyle bir riskle karşı karşıya kaldık. Arkadaşlarımız suyu zamanında kapattılar. Su arıtma sisteminde temiz hale geliyor.
"GAZETECİLİK DEĞİL PALYAÇOLUK"
Bir üzüntümüz var. Maalesef kendilerini gazeteci zannedenler suya kanalizasyon karıştığını bu yüzden kapatıldığını söylediler. Bunların Allah korkusu olduğunu sanmıyoruz. Gazetecilik değildir palyaçoluktur. Allah da millet de hesabını sorar.
CAN KAYBI 18'E YÜKSELDİ
Tekrar geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum. Şanlıurfa'da ölüm sayımız 12'ydi. Şanlıurfa'da 16, Adıyaman'da 2 toplam 18 vatandaşımız hayatını kaybetti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YKS'ye giren kızını çıkışta çiçekle karşılamıştı! Mehmet Emin Gülen "yılın babası" ilan edildi
Afrika'dan yola çıktı: Kapımızda! Çarpılmamak için bu 8 adıma dikkat
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2025: Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ne Zaman Başlayacak? Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşi Ödülü Ne?
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı