SGK merkezlerinde EYT yoğunluğu
Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili teklif artık Meclis'te. İlk maaşların ise, mart ayı başında hesapta olması bekleniyor. Sosyal Güvenlik Kurumu merkezlerinde de hummalı bir çalışma var. Detaylar, Serdar Er ve Engin Özbek'in haberinde.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
EYT'de düğüm çözüldü. İlk maaş mart ayı başında olabilir. Yaş sınırının kaldırılmasıyla 2 milyon 250 bin kişi emekliliğe hak kazandı. Uygun şartları sağlayanlar SGK’nın yolunu tuttu.
Başvurular eğer 2022 yılında yapıldıysa askerlik için 37 bin 270 lira. Doğum borçlanması için ise 49 bin 694 lira ödeme yapılacak.
2023 yılında %55 ücret artışı gerçekleşti. Fiyatlar, askerlik borçlanması için 57 bin 645 lira, doğum borçlanması için ise 76 bin 861 lira olarak güncellendi.
Emeklilik talep başvuru tarihleri, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından paylaşılacak. Vatandaşlar başvurularını e-devlet üzerinden yapabiliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
KONUT KREDİSİ 2025 | Ev hayali kuranlar için kötü haber: Faizler yükseldi, taksitler arttı! 1 Milyon TL'nin geri ödemesi dudak uçuklattı
Deprem sonrası İstanbul’da kira fiyatları nasıl değişti? İşte ilçe ilçe son durum...
Togg'dan yerli yapay zeka atılımı: Sürücünün yeni yol arkadaşı Can.ai geliyor
MEVDUAT FAİZİ 2025 | TL Mevduat faizi 4 ayın zirvesinde! 1,5 ayda 8 puanlık artış gerçekleşti
Yeni model piyasaya çıkmadan zamlanacak! Apple'dan şaşırtan hamle...