Depremzedeler için üretiyorlar
Depremin vurduğu bölgeler yaralarını sarmaya çalışıyor. Gaziantep'te 25 kadın, kurulan çadırlarda üretime katkı sağlıyor. Perde ve iç çamaşırı diken kadınlar, diktikleri ürünleri depremzedelere ücretsiz ulaştırıyor. CNN TÜK Muhabiri Emrah Çakmak ve Kameraman Mehmet Bulut'un haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Akılları geleceklerinde olsa da bugünleri de unutmuyorlar. 25 depremzede kadın, kendileri gibi depremzedeler için üretmeye devam ediyorlar.
Depremlerin vurduğu bölgeler yaralarını sarmaya çalışıyor. Gaziantep'te de 25 kadın, kurulan çadırlarda üretime katkı sağlıyor. Perde ve iç çamaşırı diken kadınlar, diktikleri ürünleri depremzedelere ücretsiz ulaştırıyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması