Lokantada "çamaşır sulu et" skandalı
Şanlıurfa'da denetim yapan zabıta ekipleri girdikleri bir restoranda inanması güç bir olayla karşılaştı. Ekipler, çamaşır suyuyla yıkandıktan sonra müşterilere yemek olarak servis edilen yarım ton bozuk tavuk eti buldu. İşletme mühürlendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Tarihleri geçen tavukları atmak yerine, çamaşır suyuyla yıkayıp müşterilere yedirdiler. İnsan sağlığını hiçe sayan şüpheliler denetimde yakayı ele verdi.
Şanlıurfa'da zabıta ekipleri, veterinerlerle birlikte denetime çıktı. Bir lokantaya giren ekipler, gördükleri manzaraya inanamadı. Lokantanın mutfak bölümünde suyun içerisinde bekletilen tavukların bozuk olduğu fark edildi. Bozulan yarım ton et ele geçirildi.
Öte yandan bozuk etlerin bir süre çamaşır suyunda bekletildikten sonra suyla durulanıp yemek olarak müşterilere yedirildiği ortaya çıktı. Etlere denetimle el konuldu. İmha edilmek üzere lokantadan alındı. Ekipler, mühürlenen işletmenin sahibine cezai işlem uyguladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor