Yamaç paraşütçüsü elektrik direğine takıldı
Pisti pas geçti, yere inemedi. Kayseri'de Ali Dağı'ndan atlayan yamaç paraşütçüsü caddedeki aydınlatma direğine asılı kaldı. Sporcunun imdadına itfaiye ekipleri yetişti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edinilen bilgiye göre ilçede bulunan Ali Dağı'ndan yamaç paraşütü ile atlayan bir kişi, pisti pas geçince cadde üzerindeki aydınlatma direğine takıldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, direkte asılı kalan kişiyi kurtararak aşağı indirdi. Sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
-
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası