1923 yılından itibaren ilk kez yaşandı! Genç kız hayatını kaybetti!

Avustralya'nın Batı Avustralya eyaletinde Swan Nehri’nde köpek balığı saldırısına uğrayan 16 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Avustralya’nın Batı Avustralya eyaletinde Swan Nehri’nde deniz motoru kullanan 16 yaşındaki genç kız köpek balığı saldırısına uğradı. Yetkililer, genç kızın yunuslarla yüzmek için suya atlamış olabileceğini düşündüklerini ve olay sonucunda genç kızın hayatını kaybettiğini bildirdi.
Ocak 1923'te 13 yaşındaki bir çocuğun köpek balığı saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinden bu yana Swan Nehri'nde ilk kez ölümcül bir vaka yaşandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İsrail dün saldırı düzenlemişti, İran bugün duyurdu: Evin Hapishanesi'ndeki mahkumlar başka cezaevlerine nakledildi
Nükleer Tesis Saldırısındaki Tehlikeye Dikkat Çekti: “En Büyük Korkum Toksik Risk!”
SON DAKİKA... Trump'ı savaşa kim sürükledi? İsrail gazetesinden ezber bozan analiz: İsim isim listeledi...
İRAN İSRAİL ATEŞKES ŞARTLARI: Ateşkes başladı mı? Son dakika İran İsrail haberleri!
Savaşın bir başka yüzü: Bir füze de kriptoya