4 bin dolarlık fideleri 'koala' yemiş: 'Çok yediği için kaçamayacak vaziyette’ bulundu!

Avustralya’da fide yetiştiren bir serada, aylar boyunca fideleri yiyen hırsızın bir koala olduğu ortaya çıktı. Seranın sahibi, koalayı ‘çok yediği için kıpırdayamayacak’ vaziyette yenmiş fidelerin ortasında yakaladığını açıkladı.
Avustralya’nın New South Wales eyaletinde koala popülasyonu için fide yetiştiren bir seranın (Eastern Forest Nursery) sahibi Humphrey Herington, aylar boyunca seradaki toplamda 3 bin 800 dolarlık fidelerin gizemli bir şekilde yendiğini ve en sonunda hırsızı bulduklarını açıkladı.
Geçen hafta basına konuşan Herington, ilk başta fideleri yiyenlerin keçiler veya keseli sıçanlar olduğunu düşündüklerini ve aylar sonra bir gün yenmiş fidelerin ortasında Claude adını verdikleri koalayı ‘çok yediği için kaçamayacak vaziyette’ yakaladıklarını belirtti. Seranın sahibi Herington, Claude'ın fotoğraflarını çekerek hırsızlığı belgeledi.
Humphrey Herington, 20 yıldır bölgede yaşadığını daha önce hiçbir kolanın yiyecek hırsızlığı yaptığına şahit olmadığını vurgulayarak seranın çevresine yüksek tel örgüler çekmeye başladıklarını ifade etti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trump'ın adımı sonrası akıllardaki soru: ABD, İran’ı vuracak mı? Abdulkadir Selvi yazdı
"İran’da rejim değişikliği" söylemleri... İddia: Trump ikna olmadı ama 'ani hamle' seçeneği masada
İran’da Mossad ajanı avı! Vatandaşlara ‘ihbar’ çağrısı: Gece güneş gözlüğü takanlar, kapalı perdeler…
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak