5 yıldır yıkanmıyordu, evinden itfaiye çıkardı

Almanya’da beş yıldır evinden çıkmayan ve hiç yıkanmayan 160 kiloluk bir adamı evinden itfaiyeciler çıkardı. Görevliler, adamı yaydığı kokulara dayanamadıkları için biyolojik tehlikelere dayanıklı kıyafetler giyerek kurtardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hürriyet gazetesinin haberine göre, Almanya'nın Nurtigen kentinde 65 yaşındaki bir adam kapıdan geçemeyecek kadar şişman olduğu için vinçle pencereden dışarı çıkarıldı. Çöp ve böcek dolu evinde nefes güçlüğü çekmeye başlayınca duvarlara vurarak komşularından yardım isteyen kişiyi kurtarma çalışmasına katılan itfayecilerden biri, “Apartman dairesi diz seviyesine kadar yemek artıkları ve çöp ile doluydu. Her yer böceklerle kaplıydı. Kokuyu ise tarif etmek imkansız” dedi.
İtfayeciler kurtarma operasyonunda kullandıkları ekipmana sinen kokuyu gidermek içinse tazyikli su kullandı. İsmi saklı tutulan adamın aşırı kiloları nedeniyle yıllardır yerinden kıpırdamayı ve kendisini temizlemeyi başaramadığı, yaşamını dışarıdan yemek sipariş eder.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran’da Mossad ajanı avı! Vatandaşlara ‘ihbar’ çağrısı: Gece güneş gözlüğü takanlar, kapalı perdeler…
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak
İran-İsrail geriliminde Moskova'dan yeni öneri: "İran'ın uranyumu Rusya’ya taşınabilir"
G7'den neden erken ayrıldı? Trump, "Macron reklam peşinde" diyerek yalanladı: Sebebi çok daha büyük bir şey!