77 kişinin katili temyize gitmedi

Norveç'te geçen yıl düzenlediği bombalı ve silahlı saldırılarda 77 kişiyi öldüren Norveçli Anders Behring Breivik'in hakkındaki suçlamalar ve hapis cezası için temyize başvurmadığı bildirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Breivik'in avukatları, 33 yaşındaki müvekkillerinin temyize başvurmama kararı üzerine yasal sürecin de resmen sona erdiğini söyledi.
Breivik, mahkemenin iki hafta önce aldığı kararın ardından yaptığı açıklamada, karara karşı çıkmayacağını söylemişti.
Avukatlarından Geir Lippestad, Breivik'in temyiz için son başvuru tarihi olan bugüne kadar kararını değiştirmediğini ifade etti.
Breivik, artık 21 yıllık hapis cezasını çekmeye başlayacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran füzeleri yağarken, İsrail'de öfke yaratan açıklama: Netanyahu'nun ödediği 'ağır bedel' oğlunun düğününü ertelemekmiş
Trump’a oy verenlere “ABD, İran-İsrail savaşına dahil olmalı mı?” sorusu yöneltildi: İşte anket sonuçları…
Rusya'dan Hamaney Uyarısı: “Pandora’nın Kutusu Açılır”
Rusya’dan uyarı: ÇERNOBİL benzeri felakete yol açabilir! İran’da ‘Buşehr’ endişesi…
'Sığınak avcısı' bomba gündemde: İran'ın 'nükleer kalbi' Fordo'yu yıkabilecek güçte mi?