Trump'tan ölümcül hastalığa yakalanan destekçisine telefon

ABD Başkanı Donald Trump kendisinin destekçisi olan ve ölümcül hastalığa yakalanan kistik fibrozis hastası Jay Barrett ile görüştü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kistik fibrozis hastası 44 yaşındaki Jay Barrett Donald Trump'ın destekçisiydi. Barrett'ın en büyük ayali ise desteklediği ABD Başkanı Trump ile konuşabilmekti.
Barrett’in hayali belediye meclisi üyesi kardeşi Bridgette sayesinde gerçek oldu. ABD Başkanı Trump, Barrett'ın hayalini gerçekleştirerek onu telefonla aradı.
ABD Başkanı görüşmede kendisinin en büyük destekçilerinden olduğunu söyleyen Barrett’ı yapacağı mitinglere davet etti ve "Senin bölgene geldiğim zaman en ön sırada oturacaksın Jay" dedi.
Doktorlar kistik fibrozis hastası Jay Barrett’in 6 aylık ömrü kaldığını tahmin ettiklerini belirtiyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... Gerilim had safhada! Hindistan 3 havalimanını vurdu: Pakistan füzelerle karşılık verdi
Hindistan, Pakistan! Nüfus oranları açıklandı! İşte Dünyanın en kalabalık ülkesi! Dünya haritası ülkeler!
Kritik temas öncesi Trump’tan Çin’e tarife mesajı: İndirim sinyali geldi, rakam açıkladı!
Rusya Zafer Günü’nü kutluyor: Kızıl Meydan'da gövde gösterisi! Putin, Kuzey Koreli askerleri selamladı...
Beyaz Saray'da yankılanan soru: First Lady nerede?