ABD'de Filistin için oturma eylemi! "Ateşkes şimdi"

ABD'nin başkenti Washington DC'de bulunan Hart Senato Ofis Binası'nda İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına tepki gösteren protestocular, ateşkes çağrısında bulunarak oturma eylemi düzenledi. Polis, 40 göstericiyi gözaltına aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 66’ncı günde devam ederken, ABD’nin başkenti Washington DC’de bulunan Hart Senato Ofis Binası'nda Gazze Şeridi’nde ateşkes çağrısı ile oturma eylemi düzenlendi. Göstericiler, binanın avlusunda “İsrail’e yardım Filistinlilerin bombalanmasıdır” yazılı pankart açarak, ABD’nin İsrail’e yaptığı yardımları temsil eden ve üzerinde “İsrail’i silahlandırmaya son verin” yazılı kanlı para torbaları bıraktılar. Göstericiler, sık sık “Ateşkes şimdi” sloganını attı. Bir gösterici ise avluda bulunan 'Dağ ve Bulutlar' adlı heykele tırmandı.
En az 40 göstericinin gözaltına alındığı protesto sırasında polis, göstericileri bulundukları yerde kelepçelemesinin ardından taşıyarak binadan çıkarttı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Halley Kuyruklu Yıldızı'nın Kırıntıları Gökyüzünü Aydınlatacak! Türkiye'den de Gözlemlenebilecek...
'Tesla yeni CEO peşinde' iddiası: Elon Musk'tan yanıt geldi!
İSRAİL’DE ORMAN YANGINI: İsrail orman yangınında son durum ne, söndürüldü mü?
ABD ve Ukrayna arasında imzalar atıldı: Kritik anlaşma hakkında neler biliniyor?
Trump, Musk'ın yönetimde istediği kadar kalabileceğini söyledi