ABD’den Avrupa’ya seyahat uyarısı

ABD Dışişleri Bakanlığı, Brüksel’deki terör saldırılarının ardından Avrupa’ya ve Avrupa içinde seyahat edecek vatandaşlarını uyardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bakanlık tarafından seyahat uyarısına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Terör grupları yakın zamanda Avrupa genelindeki spor etkinliklerini, turistik alanları, restoranları ve ulaşım noktalarını hedef alan saldırılar planlamayı sürdürüyor” ifadesi kullanıldı.
Açıklamada, uyarının 20 Haziran'a kadar geçerli olacağı kaydedildi. ABD vatandaşlarından, kamusal alanlarda ve toplu ulaşım araçlarını kullanırken tetikte olmaları istenilen açıklamada, kalabalık alanlardan uzak durulması ve özellikle dini tatil günlerinde dikkatli olunması çağrısı yapıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
G7'den neden erken ayrıldı? Trump, "Macron reklam peşinde" diyerek yalanladı: Sebebi çok daha büyük bir şey!
ABD, İran’a müdahale edecek mi? 5 kritik nokta! Abdulkadir Selvi yazdı
Çin ve Rusya'nın 'İran' sınavı: İsrail ile gerilim Moskova ve Pekin'de nasıl yankılanıyor?
İran'ın nükleer tesislerindeki hasar ne boyutta? Uydu görüntüleri ortaya çıktı…
Mossad'ın İran’daki gizli 'dron üsleri'... Valizlerle taşımışlar!