Afganistan’da sel felaketi: 40 ölü

Afganistan'ın Nangarhar vilayetinde şiddetli yağışın yol açtığı sel nedeniyle 40 kişi hayatını kaybetti, 347 kişi yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinde etkili olan şiddetli yağış, seli beraberinde getirdi. Vilayetin merkezi, Pakistan sınırında yer alan Celalabad şehri, Sukh Rod bölgesi ve komşu bölgelerde büyük hasar meydana geldi. Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, 40 kişinin hayatını kaybettiği, 347 kişinin de yaralandığı duyuruldu. Yaralıların tedavisi için selden etkilenen bölgelere sağlık görevlileri sevk edildiği, can kaybının artmasının beklendiği ifade edildi.
Afganistan’da Mayıs ayından bu yana meydana gelen şiddetli yağış ve sellerde 400'den fazla kişi yaşamını yitirirken, binlerce kişi evsiz kaldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ABD saldırıları sonrası İranlılar meydana indi: Savaşacağız, öleceğiz, teslim olmayacağız
SON DAKİKA ABD İRAN'I VURDU MU: Amerika İran'ı Vurdu Mu? ABD, İran-İsrail Savaşına Dahil Oldu Mu? Gözler Arakçi ve İran ABD Son Dakika Gelişmelerinde
ABD'nin amacı İran'da rejim değişikliği mi? Tahran'a mesaj gönderildi
Çin Medyasında Böyle Yankılandı: ABD, Irak’ta Yaptığı Hatanın Aynısını İran’da Tekrarlıyor!
Guterres’ten İsrail-İran gerilimi uyarısı: “Bölge uçurumun kenarında, çatışma kontrolden çıkabilir”