Alkol satan iş yerlerine saldırı: 11 ölü

Irak'ın başkenti Bağdat'ta, alkollü içki satılan iş yerlerine düzenlenen silahlı saldırıda 11 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
AA muhabirine bilgi veren Bağdat polisinden bir yetkili, plakası bulunmayan bir cipteki saldırganların, Bağdat'ın doğusundaki Rebi kavşağındaki alkollü içki satan dükkanlara otomatik silahlarla ateş açtığını bildirdi.
Oayda 11 kişinin öldüğünü, 11 kişinin yaralandığını aktaran yetkili, saldırganların yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Almanya’da Friedrich Merz’e şok! 328 sandalyeli koalisyondan 310 oy çıktı: İlk turda başbakan seçilemedi…
Venüs’e Ulaşamadı, Dünya’ya Düşecek! ‘Kosmos 482’ Kontrolsüz Şekilde Yaklaşıyor… Tahminler Belli Oldu: Türkiye de Risk Altında!
Parti için katliam yapıyorlar! İsrail askerlerinden aşağılık eylem
Altın Nasıl Oluşur? Bilim İnsanları Yeni İpucu Buldu: Tüm Gözler Bu Patlamada! Bir Çay Kaşığı 1 Milyar Tona Eşit…
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!