hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ‘All Eyes On Rafah’ nedir, Türkçe anlamı ne demek?

    ‘All Eyes On Rafah’ nedir, Türkçe anlamı ne demek
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Refah’ta yaşanan insanlık dramı sonrasında sosyal medyada milyonlarca kullanıcı katliama dikkat çekmek için ‘All Eyes On Rafah’ paylaşımında bulundu. Kısa sürede dünya genelinde yayılan akıma Türkiye’den de birçok kişi destek sağladı. Peki, ‘All Eyes On Rafah’ ne demek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sosyal medyada akım haline gelen birçok farklı paylaşım yer alıyor. Bu kez Filistin’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalamayan milyonlarca kullanıcı yeni bir akıma katıldı. ‘All Eyes On Rafah’ paylaşımı yaparak katliamı dünyaya duyuran milyonlarca kişi Rafah’a  dikkatleri çekti.

    ‘ALL EYES ON RAFAH’ NE DEMEK?

    ‘All Eyes On Rafah’ kısaca ‘bütün gözler Refah’ın üzerinde’ ve ‘bütün gözler Refah’ta’ anlamlarına geliyor. Aynı şekilde Rafah paylaşımlarına destek olarak “All Eyes On Palestine” ve “All Eyes On Gazze” paylaşımları da gerçekleştirildi. Ünlü isimlerde yapılan paylaşımlara destek vererek insanlık dramına dikkat çektiler.

    REFAH NEREDE?

    Rafah, Gazze Şeridi'nin güneyinde, Mısır sınırında bulunan bir şehirdir. Rafah, Gazze Şeridi ile Mısır arasındaki önemli sınır kapısı olan Rafah Sınır Kapısı'na ev sahipliği yapar. Bu bölge, stratejik konumu ve bölgedeki devam eden çatışmalar nedeniyle tarih boyunca önemli bir yer olmuştur.

    ‘All Eyes On Rafah’ nedir, Türkçe anlamı ne demek

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow