Alman bakanlığına bombalı paket Atina'dan yollanmış

Alman bakanlığına bombalı paket Atinadan yollanmış
expand
KAYNAK DHA

Almanya Federal Maliye Bakanlığı binasına gönderilen bomba paketinin Atina'dan gönderildiği doğrulandı. Patlayıcı içeren paketin, Yunanistan'ın ana muhalefet partisi Yeni Demokrasi'nin Başkan Yardımcısı Adonis Georgiadis'in adıyla gönderildiği açıklandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Son Dakika- Almanya'da bomba alarmı

Yunan polisi sabah saatlerinde Almanya Federal Maliye Bakanlığı binasına gönderilen bomba paketinin Atina'dan gönderildiğini doğruladı. Alman Maliye Bakanı Wolfgan Schauble'ye gönderildiği bildirilen ve patlayıcı içeren paketin, Yunanistan'ın ana muhalefet partisi Yeni Demokrasi'nin Başkan Yardımcısı Adonis Georgiadis'in adıyla gönderildiği açıklandı. Gönderenin adresi olarak da Georgiades'in bürosunun adresi yazıldı.

"Maalesef haber doğru"

Bu sabah kitap dükkânına bombalı saldırı düzenlenen Georgiadis, Twitter hesabına “Maalesef duyduğunuz haber doğru. Hiç de komik değil. Artık iktidar karşıtlarının hedefi oldum" mesajını attı. Paket sabah bakanlıkta çalışanlar tarafından bulunmuş ve derhal alan boşaltıldıktan sonra etkisiz hale getirilmişti. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre piroteknik imalatında kullanılan hızlı patlayıcı karışımı içermekteydi ve açıldığı durumunda can kaybına ve büyük hasarlara neden olabilecekti.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow