Alman politikacı Michael Fuchs: Çipras bir felakete neden oldu

Hıristiyan Birlik Partileri Parlamento Grup Başkanvekili Michael Fuchs, Reuters'e telefonla açıklamalarda bulunarak Yunanistan'daki referandumu değerlendirdi.
Deneyimli politikacı Michael Fuchs, Yunanistan Başbakanı Çipras hakkında sert ifadeler kullandı.
"Sonuçtan dolayı büyük bir üzüntü duyuyorum. Alexis Çipras büyük bir felakete neden olmuştur" diye konuşan Fuchs sözlerini "Çipras'ın şimdi bu durumu nasıl toparlayacağını düşünmesi gerekiyor. Önümüzdeki 48 saat içinde bu konuya bir çözüm bulunması imkansız." diyerek sonlandırdı.
"ÇİPRAS KÖPRÜLERİ YIKTI"
Almanya Ekonomi Bakanı Sigmar Gabriel'den de Yunanistan'daki referandum hakkında açıklamalar geldi. Sosyal Demokrat Parti'nin lideri Gabriel, Tagesspiegel gazetesine konuştu. "Eurozone kurallarının reddedilmesi akla yatkın değil" ifadelerini kullanan ekonomi bakanı, Çipras ve hükümeti Yunan halkını terk edilmişlik ve umutsuzluk dolu bir yola sürüklüyor. Çipras Yunanista ve Avrupa'nın anlaşma yolundaki son köprüyü de yıktı" açıklamasında bulundu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bill Gates, Elon Musk’ı “çocukları öldürmekle” suçladı! Vakıf 2045’te kapılarını kapatıyor: Tüm servetini bağışlayacak!
Hindistan-Pakistan çatışmalarının tırmanmasının ardından Modi’den ilk mesaj! Kritik toplantıda konuştu...
200 Kez Yılanlar Tarafından Isırıldı, Kanı İncelendiğinde ‘Benzersiz’ Sonuç Çıktı! Tim Friede: "Bu Bir Yaşam Tarzı Haline Geldi “
Trump, Hindistan-Pakistan Krizinde Neden Harekete Geçmiyor? Dikkat Çeken Analiz..
En uzunu 1006 gün sürdü, kardinaller kapandı: Papalık seçimiyle ilgili 10 şaşırtıcı gerçek!