Almanya eski başbakanı Bodrumlu oldu

Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder'in, Bodrum'a bağlı Gümüşlük Beldesi'nde villa satın aldığı ortaya çıktı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bugün Gümüşlük'teki bir balık restoranda yemek yiyen Schröder'in, yılın önemli bölümünü Bodrum'da geçireceği öğrenildi.
Almanya'da 1998-2005 yıllarında Sosyal Demokrat Parti'den seçilerek başbakan olan Gerhard Schröder, bir haftalık tatil için geldiği Gümüşlük'te yaklaşık 300 bin euroya yüzme havuzlu lüks bir villa satın aldığı belirtilti.
İsviçreli Berggruen A.Ş. ile Pamir-Soyuer A.Ş. tarafndan 2008 yılında yapılan ve 40 İsviçreli ve Alman ailenin yaşadığı Kardak manzaralı Berggruen Tatil Sitesi'nden villa satın alan Schhröder'in öğle saatlerinde Gümüşlük sahilindeki bir restoranda balık yedi, ardından kısa süreli yürüyüş yaptı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Almanya’da Friedrich Merz’e şok! 328 sandalyeli koalisyondan 310 oy çıktı: İlk turda başbakan seçilemedi…
Venüs’e Ulaşamadı, Dünya’ya Düşecek! ‘Kosmos 482’ Kontrolsüz Şekilde Yaklaşıyor… Tahminler Belli Oldu: Türkiye de Risk Altında!
Parti için katliam yapıyorlar! İsrail askerlerinden aşağılık eylem
Altın Nasıl Oluşur? Bilim İnsanları Yeni İpucu Buldu: Tüm Gözler Bu Patlamada! Bir Çay Kaşığı 1 Milyar Tona Eşit…
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!