Amerikalı aile CHP'den yardım istedi

Amerikalı aile oğullarını kurtarması için CHP'den yardım istedi. Suriye'de görev yaparken kaçırılan ve kendisinden 4 aydır haber alınamayan Amerikalı serbest gazeteci Austin Tice'ın ailesi, CHP ile temasa geçti. Ailenin en kısa sürede Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Austin Tice, 31 yaşında Amerikalı serbest gazeteci. Ağustos ayında Suriye'de kaçırıldı. Hayatta olduğuna dair tek kanıt Eylül ayında, gözleri bağlanmış halde silahlı askerlerce yürütüldüğü görüntüleri.
Anne Debra Tice ve baba Marc Tice, Sınır Tanımayan Gazeteciler örgütü aracılığıyla önce CHP Grup Basın Danışmanı Ali Öztunç, ardından da CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ile temasa geçti.
Cüneyt Ünal'ı kurtaran CHP heyetinin, oğulları için de yardımcı olmasını istediler. CNN TÜRK'e konuşan Öztunç, ailenin yakın zamanda Türkiye'ye geleceğini söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Altın Nasıl Oluşur? Bilim İnsanları Yeni İpucu Buldu: Tüm Gözler Bu Patlamada! Bir Çay Kaşığı 1 Milyar Tona Eşit…
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!
Mikroplastikler her yerde: Okyanusların tüm katmanlarında bulundu!
Bir dönemin sonu: Warren Buffett “zamanı geldi” diyerek duyurdu: Yerine gelecek olan isim kim?
Putin'in İktidarda 25. Yılı: Belgesel İçin Kremlin'in Kapıları Açıldı! 'Halefinin Kim Olacağı' Sorusunu Cevapladı…