Bakan Fidan'dan Azerbaycan'da diplomasi trafiği

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan, Türkiye ve Gürcistan Dışişleri Bakanları 9. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Bakü’de art arda önemli görüşmeler yaptı.
Bakan Fidan, Azerbaycan temaslarını sürdürüyor. Fidan, Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hacıyev ile görüşmesinin ardından Bakü’de Birleşmiş Milletler (BM) Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi Miguel Angel Moratinos ile bir araya geldi.
İKİLİ İLİŞKİLER VE BÖLGESEL MESELELER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’da temaslarına devam ediyor. Azerbaycan, Türkiye ve Gürcistan Dışişleri Bakanları 9. Toplantısı’na katılmak üzere Bakü’ye gelen Fidan, Azerbaycanlı mevkidaşı Ceyhun Bayramov ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerde Azerbaycan ile Türkiye arasındaki mevcut ittifak ilişkilerinin perspektifleri ve mevcut bölgesel durum hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
MORATINOS GÖRÜŞMESİ
Fidan, Azerbaycan, Türkiye ve Gürcistan Dışişleri Bakanları 9. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği başkent Bakü’de Birleşmiş Milletler (BM) Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi Miguel Angel Moratinos ile bir araya geldi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bill Gates, Elon Musk’ı “çocukları öldürmekle” suçladı! Vakıf 2045’te kapılarını kapatıyor: Tüm servetini bağışlayacak!
Hindistan-Pakistan çatışmalarının tırmanmasının ardından Modi’den ilk mesaj! Kritik toplantıda konuştu...
200 Kez Yılanlar Tarafından Isırıldı, Kanı İncelendiğinde ‘Benzersiz’ Sonuç Çıktı! Tim Friede: "Bu Bir Yaşam Tarzı Haline Geldi “
Trump, Hindistan-Pakistan Krizinde Neden Harekete Geçmiyor? Dikkat Çeken Analiz..
En uzunu 1006 gün sürdü, kardinaller kapandı: Papalık seçimiyle ilgili 10 şaşırtıcı gerçek!