Bir anda gökten düştü, kimse ne olduğunu anlamadı: Otoyolda büyük panik

Rusya’nın düzenlediği saldırıda füzelerden biri başkent Kiev’de otoyola düştü. Sürücüler neye uğradığını şaşırdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik İHA ve füze saldırıları devam ederken, 29 Mayıs’ta Rusya’nın Kiev’e düzenlediği saldırıda bir füze başkent Kiev’de otoyola düştü.
ŞANS ESERİ ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI
Seyir halindeki araçların arasına düşen füze nedeniyle sürücüler neye uğradığını şaşırdı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, araçlar saldırının ardından hızla bölgeden uzaklaştı.
Füzenin düştüğü anlar otoyolda seyir halinde olan bir aracın kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran füzeleri yağarken, İsrail'de öfke yaratan açıklama: Netanyahu'nun ödediği 'ağır bedel' oğlunun düğününü ertelemekmiş
Trump’a oy verenlere “ABD, İran-İsrail savaşına dahil olmalı mı?” sorusu yöneltildi: İşte anket sonuçları…
Rusya'dan Hamaney Uyarısı: “Pandora’nın Kutusu Açılır”
Rusya’dan uyarı: ÇERNOBİL benzeri felakete yol açabilir! İran’da ‘Buşehr’ endişesi…
'Sığınak avcısı' bomba gündemde: İran'ın 'nükleer kalbi' Fordo'yu yıkabilecek güçte mi?